Lugn söndag med bilolyckor och framåt-bakåt dans

Idag har det varit lugnt och skönt. Det regnade så det passade bra att hålla sig inne. Jag och Astrid spelade lite Wii. Hon gillar tennis även om hon inte fått riktig kläm på hur man gör än. Det funkar ganska bra att spela dubbel. Hon ropar högt när bollen går utanför: "UT!" Det gör hon ibland när bollen är inne också. Precis som John McEnroe!

Carola var och tränade en timme och när hon kom hem berättade hon att hon skrapat vår bils backspegel på en husbils stege. På den andra bilen blev det inget men vår backspegel blev paj. Tråkigt att vara av med bilen när vi måste lämna den på reparation.

Jag har lagt ut några böcker på auktion på Tradera idag. Det är sju böcker om graviditet. Vi har rensat ut en massa böcker och slängt och gett bort och jag tyckte det var lite synd att ingen annan skulle få nytta av dessa böcker. Ut med dom på Tradera så får vi se.

image4

Astrid är fantastiskt duktig på det mesta. Hon har ju kunnat alfabetet sen innan hon var 1 ½ år gammal.
Ikväll var det ju Fem myror på TV och det är det enda på TV förutom reklam och möjligtvis Bamse som får henne att sitta still och titta koncentrerat. Ikväll var det siffran 3 och bokstaven E. Astrid kan dom ju redan men hon älskar Magnus Brasse och Evas påhitt och låtarna och... allt! Vilket toppenbarnprogram det är.

Hennes favoritlåtar just nu är Hej Baberiba och Framåt Bakåt-visan. Den sistnämnda låten tycker hon mycket om för att vi brukar dansa den med henne i famnen.
"Först så går det framåt - 1 2 3 4 - Sen så går det bakåt - 5 6 7 8. Sen så går vi runt en liten stund. Sen så går det nedåt. Och så är det stopp".

Kommentarer
Postat av: Anders

Vad vore livet utan Fem myror...! Kul att det fortfarande går hem.

2007-09-17 @ 19:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0